Uzaktan Öğretim Tezsiz yüksek lisans programlarında öğrencinin ödeyeceği katkı payı dönemlik olarak alınmaktadır. Dönemlik ücrete tabi olarak 1. dönemde 4 ders, 2. dönemde 4 ders, 3. dönemde 2 ders ve dönem projesi alınmaktadır. 1. ve 2. dönemde  en fazla bir, 3. Dönemde en fazla iki ders ilave olarak alınabilir. Ancak alınan ilave ders daha önce alınıp başarısız olduğu ders yerine alınmış aynı veya başka bir ders ise bu ders için ayrıca kredi başına ders ücreti ödenir. Fazla olan derslerin ücret ödemeleri en geç 3. Dönem başında kayıt yenileme tarihinde alınır.

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları
Sağlık Kurumları Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Dönem Projesi İlkeleri
Dönem projesi hazırlarken dikkat etmeniz gerekenlerle ilgili bilgiye ulaşmak için tıklayın.

Sıkça Sorulan Sorular
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları ile ilgili sıkça sorulan sorulara ve cevaplarına ulaşmak için tıklayın.

Gazi Üniversitesi Lisansüstü Eğitim - Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
15 Ağustos 2013 Tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Gazi Üniversitesi Lisansüstü Eğitim - Öğretim ve Sınav Yönetmeliği için tıklayın.

İletişim
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları ile ilgili soru ve görüşleriniz için sbeuzaktan@gazi.edu.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.